Puinrecycling vanuit Zwolle

Professionele dienstverlening

Professionele recycling van uw puin. Voor puinrecycling in Zwolle is het mogelijk om hiervoor Kok Lexmond in te schakelen. Wij kunnen op locatie puin recyclen met onze mobiele puinbreker(s). Kok Lexmond biedt hoge kwaliteit, flexibiliteit en scherpe prijzen. Neem een kijkje op onze website voor meer informatie over de mogelijkheden. Tevens verzorgen wij (GipsNet) het recyclen van gips, cellenbeton en gasbeton. Hierover staat op de website meer informatie.

Puinrecycling Zwolle door Kok Lexmond vanuit Zwolle

Kok Lexmond is toonaangevend op het gebied van puinrecycling, ook in de omgeving van Zwolle. Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van puinrecycling. Als organisatie zijn wij gecertificeerd met NEN-EN-ISO 9001, VCA** en BRL 2506-2, BRL 9335 en BRL 7000. Het is mogelijk een kijkje te nemen op onze website voor een overzicht van onze granulatenbank. Ook is het mogelijk om contact op te nemen. Kok Lexmond zorgt voor een breed scala aan activiteiten en specialismen waardoor wij in staat zijn totaaloplossingen tegen concurrerende tarieven aan te bieden.

Kok Lexmond biedt:

  • Grond-, weg- en waterbouw, mobiele puinrecycling en aanverwante activiteiten
  • Maatwerk aan de hand van technische knowhow
  • Deskundig en professioneel advies
  • Innovatieve oplossingen
  • Gips recycling
  • Gasbeton en Cellenbeton recycling (YTONG)

Contact

Kok Lexmond recyclet puin in de omgeving van Zwolle. Voor vragen is het mogelijk contact met ons op te nemen. Kijk op de Contact pagina voor een compleet overzicht van de verschillende vestigingen. Online staan de bijbehorende telefoonnummers en e-mailadressen.