Een uitgebreid wagenpark, flexibel inzetbaar

De factor transport speelt bij Kok Lexmond altijd een belangrijke rol. Denk hierbij aan activiteiten met betrekking tot de realisatie van projecten, de verwerking van afval en de handel in primaire- en secundaire bouwstoffen. Het op tijd leveren van materieel en/of producten is erg belangrijk. Om die reden beschikt Kok Lexmond over een uitgebreid wagenpark. Dit maakt ons flexibel en breed inzetbaar.

het Wagenpark van kok lexmond

Een kleine greep uit ons wagenpark: 

  • Diepladers en aanhangers

Wij maken gebruik van 3-assige semi-diepladers (tot 35 ton laadvermogen) en 4-assige eurodiepladers (tot 50 ton laadvermogen). De diepladers en aanhangers worden gebruikt om rupskranen, shovels, containers en diverse andere machines en materialen naar de projecten te vervoeren. Ook het transport van de puinbrekers (op dolly’s) vindt in eigen beheer plaats.   

  • Containerauto’s met haakarmsysteem

Om containers te kunnen plaatsen, wisselen en afvoeren beschikt Kok Lexmond over containerauto’s (en een breed assortiment van afvalcontainers). Deze containerauto’s zijn voorzien van een haakarmsysteem. Transport met twee containers tegelijk is mogelijk. Door het plaatsen van containers kan bijvoorbeeld puin, bouw- en sloopafval, gips, gasbeton etc. worden afgevoerd naar één van onze locaties.

  • Kippertrailers

Om grond- en bouwstoffen te verplaatsen beschikt Kok Lexmond over meerdere kippertrailers (10×4 en 8×4).

  • Tractoren

Op onze grond-, weg- en waterbouw projecten wordt gebruik gemaakt van diverse tractoren met kippers. Ieder jaar worden er vele kuubs zand en grond omgereden op deze projecten. Natuurlijk is het mogelijk om een tractor met kipper bij ons te huren.

Flexibel inzetbaar

Alle vormen van transport kunnen zowel op regiebasis als op basis van een vaste prijsafspraak worden uitgevoerd. Tijdige en correcte levering, flexibiliteit en snel kunnen inspringen op aanvragen staan hierbij centraal.

Persoonlijk advies

Benjamin van der Meijden

Planning