Vervoer over weg én water

De vestigingen in Gorinchem, Meppel en Kerkrade beschikken over ruime op- en overslag faciliteiten. Naast dat deze locaties een goede aansluiting hebben op het wegennet, beschikken de vestigingen Gorinchem en Meppel ook over een loswal, zodat (bulk) producten ook over water kunnen worden aan- of afgevoerd. Alle locaties beschikken over één of meerdere weegbruggen (capaciteit tot 70 ton).

laden en lossen van schepen

In Gorinchem is een overslagkraan van 35 ton beschikbaar om de schepen te laden en te lossen. Schepen t/m ca. 700 ton lading kunnen hier terecht (Linge). In Meppel is een overslagkraan van 45 ton beschikbaar om de schepen te laden en te lossen. Schepen t/m ca. 2.500 ton kunnen hier terecht (Meppelerdiep). Diverse materialen kunnen worden gelost in depots, bunkers, trechters of via transportbanden, geheel naar wens. Denk hierbij aan de op- en overslag van zand, grond, grind, glas, teerhoudend, asfalt etc.

Duurzame verwerking van afvalstoffen

Bij Kok Lexmond bepalen we samen met de klant hoe we afvalstoffen op een duurzame manier kunnen verwerken. Dit proberen we te doen door veelal op locatie te recyclen, maar ook door te bepalen hoe we grondstoffen en/of afvalstoffen zo duurzaam en efficient mogelijk kunnen vervoeren.

Vraag naar de mogelijkheden

Op zoek naar de beste oplossing voor uw vraagstuk?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor vakkundig advies.