Geschikt voor ieder project

Kok Lexmond beschikt over veel verschillende zeefmogelijkheden én heeft de juiste installatie voor elk soort project. De verschillende (mobiele) zeven, zoals trommelzeven, standaard schudzeven, stangenzeven en spanwellezeven, zijn inzetbaar op locatie maar ook op de verschillende vestigingen van Kok Lexmond.

Zeven op locatie

Het is mogelijk om zand, grond of puin vermengd met bodemvreemde materialen op locatie te zeven. Sterker nog: dit biedt juist voordelen. In de meeste gevallen worden aanzienlijke kostenbesparingen gerealiseerd voor transport van materialen én kunnen producten meteen worden hergebruikt op locatie. Ook de stortkosten zijn lager door te kiezen voor het scheiden van materialen op locatie.

totaalconcept met de juiste installatie

Kok Lexmond levert een totaalconcept, waarbij de wensen en eisen van haar opdrachtgevers centraal staan. Het zeef/recycling proces is erop gericht materialen te verwerken tot herbruikbare grond- of bouwstoffen. Daarbij staat het reduceren van de belasting op het milieu voorop. Ook wordt een minimalisering van de stortkosten nagestreefd. Dit laatste wordt gerealiseerd door continu te investeren in nieuwe technieken en werkmethoden. Om bovenstaande te kunnen realiseren én de meest uiteenlopende projecten voor opdrachtgevers te kunnen uitvoeren, beschikt Kok Lexmond voor ieder project over de juiste installatie.

Persoonlijk advies

Marco de Rijke Rayon Midden NL, BE, DE 0650-204671 Mail Marco
André Meijer Rayon Noord/Midden NL 0620-708758 Mail André
Ben Middelkoop Rayon Zuid NL 0620-708773 Mail Ben
Janna Burggraaf Binnendienst 0347-341622 Mail Janna