Professionele dienstverlening voor mobiele puinrecycling

Een bedrijf dat vanuit Eindhoven op zoek is naar puinrecycling kan Kok Lexmond inschakelen. Indien gewenst komen wij op locatie puin recyclen, dit met behulp van onze mobiele puinbreker(s). Kok Lexmond onderscheidt zich d.m.v. hoge flexibiliteit en scherpe prijzen. Op de website staat meer informatie. Tevens verzorgen wij (GipsNet) het recyclen van gips, cellenbeton en gasbeton. Hierover staat op de website meer informatie.

Puinrecycling bij Kok Lexmond in Eindhoven

Kok Lexmond is als expert op het gebied van puinrecycling voor bedrijven en organisaties uit Eindhoven direct in te schakelen. De medewerkers hebben jarenlange ervaring op het gebied van puinrecycling. Als organisatie is Kok Lexmond gecertificeerd met NEN-EN-ISO 9001, VCA** en BRL 2506-2, BRL 9335 en BRL 7000. Het is mogelijk om de website te bezoeken voor een overzicht van de granulatenbank van Kok Lexmond. Kok Lexmond biedt een breed scala aan activiteiten en specialismen waardoor wij zorgen voor totaaloplossingen tegen concurrerende tarieven.

Kok Lexmond biedt:

  • Grond-, weg- en waterbouw, mobiele puinrecycling en aanverwante activiteiten
  • Maatwerk aan de hand van technische knowhow
  • Deskundig en professioneel advies
  • Innovatieve oplossingen
  • Gips recycling
  • Gasbeton en Cellenbeton recycling (YTONG)

Contact

Kok Lexmond recyclet puin in de omgeving van Eindhoven. Voor vragen is het mogelijk contact met ons op te nemen. Kijk op de Contact pagina voor een compleet overzicht van de verschillende vestigingen. Online staan de bijbehorende telefoonnummers en e-mailadressen.