Puinrecycling in Breda

Hoge kwaliteit dienstverlening op het gebied van puinrecycling

Vanuit Breda kunt u uw puinrecycling laten verzorgen door Kok Lexmond. Wij kunnen op locatie puin recyclen door middel van mobiele puinbreker(s). Kok Lexmond onderscheidt zich door middel van hoge kwaliteit, flexibiliteit en scherpe prijzen. De website biedt meer informatie. Tevens recyclet Kok Lexmond (GipsNet) gips, cellenbeton en gasbeton.

Puinrecycling bij Kok Lexmond in Breda

Kok Lexmond is expert op het gebied van puinrecycling voor bedrijven en organisaties uit Breda. Onze medewerkers maken gebruik van jarenlange ervaring op het gebied van puinrecycling. Wij zijn een organisatie die gecertificeerd is met NEN-EN-ISO 9001, VCA** en BRL 2506-2, BRL 9335 enĀ BRL 7000. Op de website staat een overzicht van onze granulatenbank. Kok Lexmond biedt een breed scala aan activiteiten en specialismen waardoor wij in staat zijn te totaaloplossingen te leveren tegen concurrerende tarieven.

Kok Lexmond biedt:

  • Grond-, weg- en waterbouw, mobiele puinrecycling en aanverwante activiteiten
  • Maatwerk aan de hand van technische knowhow
  • Deskundig en professioneel advies
  • Innovatieve oplossingen
  • Gips recycling
  • Gasbeton en Cellenbeton recycling (YTONG)

Contact

Kok Lexmond recyclet puin in de omgeving van Breda. Voor vragen is het mogelijk contact met ons op te nemen. Kijk op de Contact pagina voor een compleet overzicht van de verschillende vestigingen. Online staan de bijbehorende telefoonnummers en e-mailadressen.