Ook voor Puinrecycling in Amsterdam – Kok Lexmond

Hoge kwaliteit dienstverlening op het gebied van mobiele puinrecycling

In Amsterdam kan Kok Lexmond met puinrecycling worden ingezet. Op locatie komt Kok Lexmond puin recyclen, dit met behulp van mobiele puinbreker(s).  Kok Lexmond onderscheid zich d.m.v. hoge kwaliteit, flexibiliteit en scherpe prijzen. De website biedt meer informatie. Tevens recyclen wij (GipsNet) gips, cellenbeton en gasbeton. Bekijk de website voor meer informatie.

Puinrecycling bij Kok Lexmond in Amsterdam

Kok Lexmond verzorgt puinrecycling voor bedrijven en organisaties uit  Amsterdam. De medewerkers beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van mobiele puinrecycling. De organisatie is gecertificeerd met NEN-EN-ISO 9001, VCA** en BRL 2506-2, BRL 9335 en BRL 7000. Op de website staat een overzicht van de granulatenbank en de mogelijkheid contact op te nemen. Wij bieden een breed scala aan activiteiten en specialismen en totaaloplossingen tegen concurrerende tarieven.

Kok Lexmond biedt:

  • Grond-, weg- en waterbouw, mobiele puinrecycling en aanverwante activiteiten
  • Maatwerk aan de hand van technische knowhow
  • Deskundig en professioneel advies
  • Innovatieve oplossingen
  • Gips recycling
  • Gasbeton en Cellenbeton recycling (YTONG)

Contact

Kok Lexmond recyclet puin in de omgeving van Amsterdam. Voor vragen is het mogelijk contact met ons op te nemen. Kijk op de Contact pagina voor een compleet overzicht van de verschillende vestigingen. Online staan de bijbehorende telefoonnummers en e-mailadressen.