Op zoek naar Puinrecycling Amersfoort?

Hoogwaardige dienstverlening m.b.t. mobiele puinrecycling

Vanuit Amersfoort is het mogelijk voor puinrecycling contact met Kok Lexmond op te nemen. Wij komen op locatie puin recyclen, dit met behulp van mobiele puinbreker(s). Kok Lexmond onderscheidt zich d.m.v. hoge kwaliteit, flexibiliteit en scherpe prijzen. Voor verdere informatie is de website beschikbaar. Tevens verzorgt Kok Lexmond (GipsNet) het recyclen van gips, cellenbeton en gasbeton. Op de website staat meer informatie.

Puinrecycling bij Kok Lexmond in Amersfoort

Kok Lexmond is expert op het gebied van puinrecycling voor bedrijven en organisaties uit Amersfoort. De medewerkers hebben jarenlange ervaring op het gebied van mobiele puinrecycling. Kok Lexmond is gecertificeerd met NEN-EN-ISO 9001, VCA** en BRL 2506-2, BRL 9335 en BRL 7000. Op onze website staat een overzicht van de granulatenbank. Contact opnemen is mogelijk. Kok Lexmond verzorgt een breed scala aan activiteiten en specialismen waardoor wij totaaloplossingen tegen concurrerende tarieven leveren.

Kok Lexmond biedt:

  • Grond-, weg- en waterbouw, mobiele puinrecycling en aanverwante activiteiten
  • Maatwerk aan de hand van technische knowhow
  • Deskundig en professioneel advies
  • Innovatieve oplossingen
  • Gips recycling
  • Gasbeton en Cellenbeton recycling (YTONG)

Contact

Kok Lexmond recyclet puin in de omgeving van Amersfoort. Voor vragen is het mogelijk contact met ons op te nemen. Kijk op de Contact pagina voor een compleet overzicht van de verschillende vestigingen. Online staan de bijbehorende telefoonnummers en e-mailadressen.