Hoge kwaliteit dienstverlening op het gebied van puinrecycling

In Almelo verzorgt Kok Lexmond puinrecycling. Wij komen op locatie puin recyclen met onze mobiele puinbreker(s). Kok Lexmond onderscheidt zichzelf van de concurrenten d.m.v. hoge kwaliteit, flexibiliteit en scherpe prijzen. Bezoek de website voor verdere informatie. Wij (GipsNet) verzorgen tevens het recyclen van gips, cellenbeton en gasbeton. Op de website staat verdere informatie.

Puinrecycling bij Kok Lexmond vanuit Almelo

Kok Lexmond staat als expert klaar om puinrecycling voor bedrijven en organisaties uit Almelo uit te voeren. Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van puinrecycling. Als organisatie zijn wij gecertificeerd met NEN-EN-ISO 9001, VCA** en BRL 2506-2, BRL 9335 en BRL 7000. Op de website staat een overzicht van onze granulatenbank. Kok Lexmond biedt een breed scala aan activiteiten en specialismen waardoor wij in staat zijn te zorgen voor totaaloplossingen tegen concurrerende tarieven.

Kok Lexmond biedt:

  • Grond-, weg- en waterbouw, mobiele puinrecycling en aanverwante activiteiten
  • Maatwerk aan de hand van technische knowhow
  • Deskundig en professioneel advies
  • Innovatieve oplossingen
  • Gips recycling
  • Gasbeton en Cellenbeton recycling (YTONG)

Contact

Kok Lexmond recyclet puin in de omgeving van Almelo. Voor vragen is het mogelijk contact met ons op te nemen. Kijk op de Contact pagina voor een compleet overzicht van de verschillende vestigingen. Online staan de bijbehorende telefoonnummers en e-mailadressen.