viering 45 jarig jubileum

Kok Lexmond bestaat in 2023 45 jaar! Dit hebben wij groots gevierd middels een open dag en feestavond in Lexmond. Er stond voor iedereen een hapje en drankje klaar en er zijn leuke activiteiten georganiseerd. Ook de kinderen hebben zich op deze prachtige dag goed vermaakt.

Jubileum

Waar Ber Kok het bedrijf ooit in 1978 oprichtte zijn we samen met ruim 100 mensen gegroeid tot het bedrijf dat we nu zijn. We zijn trots op het vakmanschap, de kennis en het familiegevoel dat er binnen het bedrijf leeft. Op 29 mei bestaan wij 45 jaar en dit hebben wij op 20 mei 2023 groots gevierd!

Open dag

Op het terrein waren diverse machines en voertuigen te zien, denk hierbij aan kranen, shovels, puinbrekers etc. Ook de deuren van het kantoor, de werkplaats en het magazijn stonden open om een kijkje te nemen. Er zijn diverse demonstraties gegeven en de kinderen hebben zich vermaakt op de kraantjes, speelkussens etc.

Feestavond

Om 18.00 uur begon de feestavond voor het personeel, leveranciers, klanten en familie en vrienden. Om 19.00 uur was het officiële moment met een interview met de directie en hierna barstte het feest los! DJ MAUS verzorgde de avond qua muziek en als verrassing waren er twee artiesten: Sven Versteeg en niemand minder dan Frans Bauer!

Wij hebben van de open dag en feestavond enorm genoten en willen iedereen heel hartelijk bedanken voor zijn of haar komst!

giften

Er zijn vele giften gestort voor de Voedselbank Giessenlanden-Zederik en het Diabetes Fonds. Kok Lexmond heeft besloten deze giften verder aan te vullen. Er is € 5.000,- geschonken aan de Voedselbank en € 5.000,- aan het Diabetes Fonds.