Machines huren en/of kopen

Bij Kok Lexmond kunt u een grondverzetmachine huren,  bijvoorbeeld: kranen, shovels, tractoren etc. Tevens is het bij Kok Lexmond mogelijk voor een scherpe prijs een machine te kopen, deze wordt op locatie bij u afgeleverd. Wij beschikken over kwalitatief hoogwaardige machines, welke wij op korte termijn afleveren. Zowel voor de verkoop als verhuur raden wij aan contact met Kok Lexmond op te nemen. Op het gebied van flexibiliteit, kwaliteit en prijs onderscheiden wij onszelf van andere partijen in dit gebied. De website is beschikbaar voor meer informatie.

Vindt de juiste grondverzetmachine voor gebruik op locatie!

Voor kwalitatief hoogwaardige grondverzetmachines op locatie kunt u bij Kok Lexmond terecht. Mede door de ruime ervaring op het gebied van het leveren en/of verhuren van machinerie in Nederland en daarbuiten, biedt Kok Lexmond een veelzijdig en breed assortiment grondverzetmachines om te huren of te kopen aan.

Kok Lexmond levert:

  • Innovatieve oplossingen
  • Kwalitatief hoogwaardige machines
  • Grond-, weg- en waterbouw, recycling en aanverwante activiteiten
  • Maatwerk aan de hand van technische knowhow
  • Deskundig en professioneel advies

Bekijk het assortiment

Bekijk het assortiment op de website van Kok Lexmond. Neem contact op door de contactpagina te bezoeken. Wij zijn actief op meerdere locaties, een compleet overzicht met de bijbehorende telefoonnummers en e-mailadressen kunt u vinden op de website.