Kok Lexmond Achthoven 23a, 4128 LV LEXMOND

Zeef huren

Een zeef huren bij Kok Lexmond

Totaaloplossingen tegen concurrerende tarieven

Met de juiste zeef is het mogelijk materialen te zeven op locatie. Kok Lexmond heeft de juiste zeefinstallatie voor elk soort project, het is mogelijk een zeef te huren bij Kok Lexmond. Denk hierbij bijvoorbeeld aan trommelzeven, standaard schudzeven, stangenzeven en spanwellezeven. Tevens kunt u bij Kok Lexmond zeefinstallaties kopen. De machines zijn van uitstekende kwaliteit en voorzien van de benodigde certificaten. Meer  informatie, over de dienstverlening van Kok Lexmond, vindt u op de website.

Voor een scherpe prijs een zeef huren om te zeven op locatie

Bij Kok Lexmond huurt u een zeef, hiermee kunt u bijvoorbeeld zand, grond of puin vermengd met bodemvreemde materialen zeven. Wij hebben vele verschillende soorten zeven in ons assortiment,  welke voor korte of lange termijn te huur zijn. Wenst u extra informatie betreffende het huren van een zeef? Neem contact op met Kok Lexmond. Kok Lexmond is gecertificeerd met NEN-EN-ISO 9001, VCA** en BRL 2506-2, BRL 9335 en BRL 7000.

Kok Lexmond levert:

  • Maatwerk aan de hand van technische knowhow
  • Deskundig en professioneel advies
  • Grond-, weg- en waterbouw, recycling en aanverwante activiteiten
  • Innovatieve oplossingen

Kok Lexmond biedt een breed assortiment aan apparatuur en machines

Een compleet overzicht van de diensten en producten van Kok Lexmond staat op de website. Voor vragen over de werkzaamheden, of om direct zaken te doen, is het mogelijk contact op te nemen via de Contact pagina. Hier staat een volledig overzicht van de verschillende locaties, met de bijbehorende telefoonnummers en e-mailadressen.

Top