Kok Lexmond Achthoven 23a, 4128 LV LEXMOND

Vacature: Onderhoudsmonteur Allround – locatie Gorinchem

M/V, fulltime

Wij zijn op zoek naar een allround onderhoudsmonteur om ons team te komen versterken.

Op onze locatie in Gorinchem worden diverse afvalstromen ingenomen, waaronder gips. Al deze afvalstromen worden bewerkt en verwerkt tot een weer bruikbaar product door middel van sorteren, malen , breken en zeven. Deze installaties worden continue geoptimaliseerd en verbeterd. Dit behoort onder andere tot de taken van de onderhoudsmonteur.

Functieomschrijving:

Als allround monteur ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en het adequaat verhelpen van storingen van recyclinginstallaties en machines en alle bijkomende onderhoudswerkzaamheden op de locatie. Het betreft elektrotechnische werkzaamheden maar ook hydrauliek en pneumatiek komen aan bod.

Je bent werkzaam op onze vestiging in Gorinchem.

Het is een pré als je ervaring hebt met recycling- en grondverzetmaterieel. Het uitvoeren van preventief onderhoud, het optimaliseren van de installatie en het voorkomen van stilstand zijn de kerntaken.

Functie eisen:

  • Bekend met elektrotechniek , hydrauliek en pneumatiek in de brede zin van het woord
  • In staat zelfstandig en oplossingsgericht te werken
  • In staat processen te optimaliseren
  • bereid om flexibel met werktijden om te gaan indien nodig

Wij bieden:

  • Een gevarieerde functie binnen een hardwerkend team op een vaste locatie
  • Goede werksfeer in een groeiende onderneming
  • Een passend salaris

Ben je enthousiast over deze functie? Stuur dan snel jouw sollicitatiebrief voorzien van CV naar: Kok Lexmond BV, ter attentie van Leonie Werkhoven, Achthoven 23a, 4128 LV Lexmond of e-mail naar lwerkhoven@koklexmond.nl. Voor vragen kun je bij Leonie Werkhoven terecht op 0347-341622.

Top