Kok Lexmond Achthoven 23a, 4128 LV LEXMOND

Vacature: ICT medewerker / Werkplekbeheerder

Vacature:  ICT medewerker / Werkplekbeheerder 

M/V, fulltime

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team te komen versterken.

Wie zijn wij?
Kok Lexmond: al meer dan 40 jaar actief in grond-, weg- en waterbouw, recycling en aanverwante activiteiten. In de loop der jaren is Kok Lexmond uitgegroeid tot een middelgrote onderneming met zowel landelijke dekking als daarbuiten. De vestigingen zijn te vinden in Lexmond, Gorinchem, Meppel en Kerkrade.
We zijn een informele organisatie die de week afsluit met een gezellige vrijdagmiddagborrel.

Waar staan we?
Afgelopen jaar zijn er flinke stappen gezet op het gebied van digitaliseren. Niet alleen op kantoor, maar ook onze werkplaats en buitendienst werken digitaal.
De basis staat en we zoeken iemand die dit kan onderhouden en kleine verbeteringen door kan voeren. Waar nodig schakel je hiervoor externe partijen in, als dit ons ERP pakket, netwerk of serverbeheer betreft.

 Functieomschrijving:

Als werkplekbeheerder / ICT medewerker zorg je ervoor dat jouw collega’s digitaal kunnen werken. Op hun computer, laptop, iPad, vaste telefoon of mobiel. Of je een werkplek nu inricht, beheert of onderhoudt, het maakt jou niet uit, jij fikst het! Je bent het eerste aanspreekpunt voor jouw collega’s bij alle ICT gerelateerde zaken en je bewaakt de kwaliteit van de lokale netwerken en systemen. Je houdt je bezig met het analyseren en oplossen van technische en functionele verstoringen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het up-to-date houden van alle systemen en het adviseren en ondersteunen bij aanpassingen.

Functie eisen:

  • Je hebt een MBO-ICT opleiding niveau 3-4 afgerond
  • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie
  • Je hebt een brede kennis van en interesse in hard- en software en mobile devices
  • Je werkt zelfstandig, maar weet ook hoe en wanneer je efficiënt samenwerkt met je collega’s

Wij bieden:

  • Een leuke veelzijdige functie binnen een hardwerkend team;
  • Goede werksfeer in een groeiende onderneming;
  • Een passend salaris.

Ben je enthousiast over deze functie? Stuur dan je motivatiebrief met CV naar Leonie Werkhoven. Adres: Achthoven 23a, 4128 LV Lexmond of mail naar LWerkhoven@koklexmond.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met haar op telefoonnummer 0347-341622.

 

Top