Kok Lexmond Achthoven 23a, 4128 LV LEXMOND

Transportbanden en transportschroeven kopen

Wilt u Transportbanden en transportschroeven kopen?

Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs

Bij Kok Lexmond zijn transportschroeven te koop of te huur. Zowel voor de verkoop als verhuur raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Op het gebied van flexibiliteit, kwaliteit en prijs onderscheiden wij onszelf van andere partijen in dit gebied. Voor details over bijvoorbeeld onze transportbanden is het mogelijk om onze  website te bezoeken voor meer informatie.

Transportbanden en transportschroeven huren of kopen in Gorinchem of Meppel bij Kok Lexmond

Kok Lexmond is een betrouwbare leverancier van transportschroeven en/of transportbanden. Een overzicht van ons aanbod vindt u op onze website. Indien u meer informatie wenst, is het altijd mogelijk contact met ons op te nemen. Dankzij ruime kennis en ervaring in de handel in machines kunnen wij u voorzien van een passend advies. Onze organisatie is tevens gecertificeerd met NEN-EN-ISO 9001, VCA** en BRL 2506, BRL 9335 en BRL 7000.

Kok Lexmond biedt:

  • Innovatieve oplossingen
  • Maatwerk aan de hand van technische knowhow
  • Deskundig en professioneel advies
  • Grond-, weg- en waterbouw, recycling en aanverwante activiteiten

Contact

Onze website biedt een compleet overzicht van onze diensten en producten. Indien u vragen heeft gelieve contact met ons op te nemen. Informatie hierover staat op de Contact pagina. Hier staat het volledige overzicht van onze verschillende locaties, met de bijbehorende telefoonnummers en e-mailadressen.

Top