Kok Lexmond Achthoven 23a, 4128 LV LEXMOND

Overslag Meppel

Opslag en overslag in Meppel

Altijd zeker van kwaliteit en professionaliteit

Op het terrein van Kok te Meppel is het mogelijk gebruik te maken van op- en overslag activiteiten. Daarnaast biedt Kok Lexmond de mogelijkheid om een gedeelte van ons terrein te huren in Meppel. Met een hoge mate van flexibiliteit, kwaliteit en scherpe tarieven onderscheiden wij onszelf van andere partijen in dit gebied.

Professionele overslag in Meppel bij Kok Lexmond

Kok Lexmond biedt een totaalconcept en kan uw op- en overslag activiteiten volledig voor u organiseren en uitvoeren. Voorbeelden van onze huidige activiteiten met betrekking tot op- en overslag zijn de op- en overslag van zand, bodemas, asfalt en/of glas. Naast de op- en overslag van uw materialen, kan Kok Lexmond ook blokken (Kok Blokken) leveren om uw eigen terrein mee in te richten. De stapelblokken vormen een ideale oplossing om bepaalde ruimtes tijdelijk in te delen en de blokken kunnen onder andere worden toegepast als scheidings-, geluidswerende- en brandwerende muur. Kok Lexmond is gecertificeerd met NEN-EN-ISO 9001, VCA** en BRL 2506, BRL 9335 en BRL 7000.

Kok Lexmond biedt:

  • Innovatieve oplossingen
  • Maatwerk aan de hand van technische knowhow
  • Deskundig en professioneel advies
  • Grond-, weg- en waterbouw, recycling en aanverwante activiteiten

Contact

Onze website biedt een compleet overzicht van onze diensten en producten. Indien u vragen heeft gelieve contact met ons op te nemen. Informatie hierover staat op de Contact pagina. Hier staat het volledige overzicht van onze verschillende locaties, met de bijbehorende telefoonnummers en e-mailadressen.

Top