Kok Lexmond Achthoven 23a, 4128 LV LEXMOND

Mobiele menger

Mobiele menger huren bij Kok Lexmond

Biedt hoge kwaliteit dienstverlening in mobiele puinrecycling

Kok Lexmond beschikt over diverse mobiele mengers (mobiele menginstallaties). U kunt een mobiele menger huren of kopen. Voor het mengen of stabiliseren van grond- en afvalstoffen levert Kok Lexmond een totaal concept.  Kok Lexmond biedt daarnaast een uitgebreid aanbod aan granulaten voor verschillende werkzaamheden. Mede door de jarenlange ervaring in puinrecycling is Kok Lexmond in staat uitstekende kwaliteit gebroken puin te leveren. Kok Lexmond onderscheid zich met hoge kwaliteit, flexibiliteit en scherpe prijzen van zijn concurrenten. Op de website staat meer informatie.

Een kwalitatief uitstekende mobiele menger

Kok Lexmond kan van dienst zijn met het leveren van gebroken puin (bijvoorbeeld menggranulaat, betongranulaat) maar daarnaast is het mogelijk machines te huren zoals een mobiele menger. De medewerkers van Kok Lexmond zijn zeer ervaren m.b.t. mobiele puinrecycling. Dit leidt tot hoogwaardig gebroken puin. De organisatie is gecertificeerd met NEN-EN-ISO 9001, VCA** en BRL 2506, BRL 9335 en BRL 7000. De website van Kok Lexmond biedt een overzicht van de granulatenbank. Het brede scala aan activiteiten en specialismen maakt dat Kok Lexmond totaaloplossingen biedt tegen concurrerende tarieven.

Kok Lexmond biedt:

  • Grond-, weg- en waterbouw, mobiele puinrecycling en aanverwante activiteiten
  • Innovatieve oplossingen
  • Maatwerk aan de hand van technische knowhow
  • Deskundig en professioneel advies

Schakel Kok Lexmond in

Neem contact op met Kok Lexmond. Wij zijn gevestigd op verschillende locaties. Op de Contact pagina staat een compleet overzicht van de betreffende telefoonnummers en e-mailadressen.

Top