Kok Lexmond Achthoven 23a, 4128 LV LEXMOND

Menggranulaat kopen

U wilt Menggranulaat kopen?

Kok Lexmond, tientallen jaren actief met scherpe prijzen

Op de website van Kok Lexmond staat een aanbod van menggranulaat (eventueel hydraulisch) voor scherpe prijzen. Kok Lexmond biedt u een breed assortiment aan, bestaande uit verschillende producten en verschillende fracties. Bijvoorbeeld menggranulaat 0/31,5, menggranulaat 0/16, betongranulaat 0/31,5, hydraulisch menggranulaat etc.  Als organisatie met zeer ervaren personeel in grond-, weg- en waterbouw, recycling en aanverwante activiteiten kunnen wij gebroken puin leveren. Wij onderscheiden ons door onze hoge kwaliteit, flexibiliteit en scherpe prijzen. Bekijk onze website voor meer informatie.

Betonpuin (betongranulaat) en (hydraulisch) menggranulaat kopen bij Kok Lexmond

Kok Lexmond levert beton- en menggranulaat. Als organisatie is Kok Lexmond gecertificeerd met NEN-EN-ISO 9001, VCA** en BRL 2506-2, BRL 9335 en BRL 7000. Op de website staat een overzicht van de granulatenbank van gebroken puin. Daarnaast leveren wij hydraulisch granulaat. Neem contact op voor meer informatie over leveranties. Een breed scala aan activiteiten en specialismen zorgt voor totaaloplossingen tegen concurrerende tarieven. Leveranties van betongranulaat en/of menggranulaat vinden niet alleen plaats vanuit onze vestigingen te Lexmond, Gorinchem of Meppel maar vanuit verschillende “mobiele recycle” locaties door heel Nederland.

Kok Lexmond biedt:

  • Personeel met ruime ervaring
  • Maatwerk aan de hand van technische knowhow
  • Deskundig en professioneel advies
  • Grond-, weg- en waterbouw, recycling en aanverwante activiteiten
  • Innovatieve oplossingen

Neem contact op

Neem contact op met Kok Lexmond. Op de Contact pagina staat een compleet overzicht van onze vestigingen en de betreffende telefoonnummers en e-mailadressen.

Top