Kok Lexmond Achthoven 23a, 4128 LV LEXMOND

Vakbeurs Recycling

Op 20, 21 en 22 november transformeert Evenementenhal Gorinchem zich tot hét centrum van de Benelux voor de recyclingbranche. En Kok Lexmond B.V. is hierbij uiteraard aanwezig! Wij willen u van harte uitnodigen om onze stand te bezoeken: standnummer D118.

Lees verder

Nieuwe vacatures online

vacature

Voor onze breekwerkzaamheden in het noorden van het land zijn wij op zoek naar: een brekermachinist, kraanmachinist en shovelmachinist. Ook zijn wij op zoek naar een allround chauffeur. Interesse? Bekijk de vacatures hier: https://koklexmond.nl/vacatures/

Lees verder

Puin recycling

puin recycling Kok Lexmond

Puin recyclen? Puin breken? Kok Lexmond heeft jarenlange ervaring, de juiste breekinstallatie voor ieder project en uiterst flexibele inzet is mogelijk door eigen transport van het materieel. Onderstaande een foto impressie van een aantal afgeronde projecten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een passende offerte: tel. 0347-341622 of e-mail naar info@koklexmond.nl    

Lees verder

25 jarig jubileum

30 augustus 2018 is het alweer 25 jaar geleden dat Hanco bij Kok Lexmond aan de slag ging, afgelopen vrijdag hebben wij dit gevierd. Hanco nogmaals namens alle collega’s van harte gefeliciteerd met dit mooie jubileum!

Lees verder

12,5 jarig jubileum

Marcel is vandaag precies 12,5 jaar in dienst bij Kok Lexmond. Ter ere van dit mooie jubileum werd hij op het werk verrast met een bos bloemen. Namens alle collega’s nogmaals van harte gefeliciteerd!

Lees verder

Nieuwe Volvo L120H shovel voor Kok Lexmond B.V.

Volvo L120H

Vandaag is de nieuwe Volvo L120H shovel in gebruik genomen te Vuren. Het is de derde Volvo L120H in het machinepark van Kok Lexmond B.V. Het betreft een erg complete uitvoering inclusief as olie koeling, weegsysteem, smeersysteem, overdruk en volledig voorzien van LED verlichting. De Volvo L120H is geleverd door SMT Nederland.

Lees verder

Nieuwe Volvo EWR150E bandenkraan voor Kok Lexmond

Bandenkraan Volvo EWR150E

Kok Lexmond heeft gisteren de nieuwe Volvo EWR150E bandenkraan in ontvangst genomen. De bandenkraan wordt voornamelijk gebruikt voor grond-, weg- en waterbouwkundige projecten. De Volvo EWR150E is voorzien van GPS (Trimble), een vetsmeersysteem, overdruk, giekvering, brede banden, camera’s en een lucht geveerde stoel. Ook is de bandenkraan voorzien van een draaikantelstuk van Eurosteel. Concluderend: een […]

Lees verder

Nieuwe Keestrack R6 Destroyer 1313EP voor Kok Lexmond

Asfalt breken

Vandaag is de nieuwe breker van start gegaan met het breken van asfalt, het betreft een Keestrack R6 Destroyer 1313EP. Bijzonder aan deze puinbreker is dat de breker een TIER 4 Final motor heeft met Ad Blue (SCR systeem). Kortom: een schonere motor met minder uitstoot, die voldoet aan de huidige milieu eisen!  

Lees verder

12,5 jarig jubileum

Henk is vandaag precies 12,5 jaar in dienst bij Kok Lexmond. Ter ere van dit mooie jubileum werd hij op het werk verrast met een bos bloemen. Namens alle collega’s nogmaals van harte gefeliciteerd!

Lees verder

Trots! 8 jubilarissen bij Kok Lexmond!

Op 15 december 2017, tijdens de kerstviering, zijn de jubilarissen in het zonnetje gezet. Er waren dit jaar in totaal 8 jubilarissen, waarvan er één persoon maar liefst 15 jaar in dienst is! Theo van den Berg – 5 jaar Jan-Willem Sondervan – 5 jaar Mirec Kuczera – 5 jaar Lukasz Kuczera – 5 jaar […]

Lees verder

12,5 jarig jubileum

Adriaan is vandaag precies 12,5 jaar in dienst bij Kok Lexmond. Ter ere van dit mooie jubileum werd hij op het werk verrast met een bos bloemen. Namens alle collega’s nogmaals van harte gefeliciteerd!

Lees verder

Watergangen graven Hoog Dalem

Watergangen graven Kok Lexmond B.V.

Afgelopen maandag weer begonnen met een mooi vervolg project betreffende het graven van watergangen in Hoog Dalem, opdrachtgever Gemeente Gorinchem. Zinkstukken en breuksteen worden aangebracht om het opbarsten van de bodem tegen te gaan.

Lees verder

Top